domingo, 17 de octubre de 2010

TRAVESSIA LA BOCAINA 2010 (LANZAROTE - FUERTEVENTURA 15KM)

Foto: Josep Vicent Giner, CN Sueca, Travessia Benidorm 2010


Des d'ací volem donar la enhorabona a Josep Vicent Giner per ser el primer nadador del CN Sueca en nadar aquesta coneguda prova de llarga distància. El repte de Josep tingué lloc el passat dissabte 16 d'Octubre a Lanzarote (Canaries). La prova entre l'illa de Lanzarote i Fuerteventura rep el nom de Travessia la Bocaina, les seues característiques de mar molt moguda i fortes corrents donen compte de la seua fama de prova molt dura, Josep tarda 5 hores i 45 minuts en fer el recorregut.
Aquest nadador de 33 anys i natural de Silla ha fet una temporada espectacular nadant proves per tot arreu de la Comunitat i resta d'Espanya sobretot proves de llarga distància com les travessies de Tabarca - Santa Pola de 6ooom, Baixada de l'Ebre de 15700m, la Manga de Mar Menor 5200m o la Marnaton de Sitges - Garraf de 10km entre d'altres on ha obtingut molts bons resultats.
ENHORABONA JOSEP ¡¡¡

1 comentario:

  1. despres de molts metres compartits amb ell de dur entrene,,, tinc que dir que el crack de Silla,, Josep Vicent,, amic i gran nadador, ha aconseguit creuar la Bocaina,, es tot un repte,, jo l'any que ve tornare cap alli.

    ENHORABONA AMIC MEU.

    ResponderEliminar